PORTTELEFONI

Smartly dørkontroll er en nøkkelfri og fleksibel løsning for bygninger i alle størrelser.
Bilde av en kvinne som bruker et styringspanel til å se hvem som står utenfor døren

FOR BEBOERE:

Som beboer mottar du anrop og kan enkelt låse opp døren via et styringspanel eller en mobilapp. Du kan snakke med besøkende og får direkteoverført videobilde fra samtalen. Døren kan også låses opp med nøkkelbrikke.

FOR BESØKENDE VED YTTERDØR:

Som besøkende kan du enkelt finne en leilighet basert på et navn eller telefonnummer, og gjøre seg til kjenne over video.

TRÅDLØST, ENKELT OG FREMTIDSRETTET

Smartly dørkontroll er basert på den nye standarden for smarte hjem, og tilbyr en fleksibel, moderne og kostnadseffektiv løsning for nær sagt alle bygninger i alle størrelser.

Systemet baseres på en ute-enhet, en fastmontert inne-enhet i hver boenhet og er ellers tilknyttet hver beboers personlige smarttelefon eller nettbrett. Kamera med vidvinkellinse og høy oppløsning gir økt sikkerhet. Smartly dørkontroll er plasseringsvennlig, nøkkelfri og gir mye funksjonalitet. Smart ikke sant?

BESTILL EN UFORPLIKTENDE OG KOSTNADSFRI BEFARING

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg og avtaler tid for befaring.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at kontaktinformasjonen du oppgir lagres i vårt system slik at vi kan kontakte deg igjen. Dersom du ønsker å endre dette senere kan du kontakte oss på support@smartly.no eller lese mer i vår personvernerklæring.

* Obligatoriske felter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.