HJEMMEAUTOMASJON

Med vår smarthus-løsning kan du blant annet styre lys og varme – selv om du ikke er hjemme.

LANG ERFARING – NY TEKNOLOGI

Smartly har lang erfaring med leveranser av smarthus-teknologi og hjemmeautomasjon. Vi har hovedfokus på solide komponenter, robust programvare og gode brukeropplevelser – år etter år. Dette fokuset gjør at løsningen foretrekkes av stadig flere utbyggere, og antallet fornøyde brukere øker for hvert år. Når boligen er overlevert, står Smartly sitt kundesenter parat til å bistå om brukeren skulle ha behov for det.

Smart, ikke sant?

INSTALLASJON OG UTSTYR

PRIS OG PRODUKT

  • Smartly tar totalansvar for anlegget
  • Boligene bygges med fremtidsrettet og moderne lys- og varmestyring
  • Løsningen fungerer med og uten internett
  • Løsningen kan styres fra veggbryter, med app eller fra veggpanel

FORDELER FOR BEBOER

Dette er en helhetlig smarthjem-løsning som kan inkludere dørtelefoni, elbillading, solskjerming, lys- og varmestyring og i tillegg har kundestøtte. Løsningen er moderne og fleksibel, og man kan enkelt sette opp ulike lys- og varmeprofiler. Den styres via veggbrytere, styringspanel eller app, og fungerer selv om internett ikke virker. Aktiv styring av varme – for eksempel med nattsenking, bidrar til reduserte energikostnader.

FORDELER FOR UTBYGGER

Smartly er en erfaren, solid og langsiktig leverandør av smarthjem-tjenester. Vi tilbyr et bredt spekter av løsninger, samlet i én helhetlig leveranse. Vi rådgir og følger opp hele leveransen fra prosjektplanlegging, helt til sluttbruker har flyttet inn. Vi har teknisk support hverdager fra kl. 08:00–16:00. Boliger med Smartly sine tjenester installert, fremstår som mer attraktive, har høyere grad av komfort og er tilrettelagt for god energieffektivitet.

LØSNINGEN STØTTER BLANT ANNET DISSE PRODUKTENE:

BESTILL EN UFORPLIKTENDE OG KOSTNADSFRI BEFARING

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg og avtaler tid for befaring.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at kontaktinformasjonen du oppgir lagres i vårt system slik at vi kan kontakte deg igjen. Dersom du ønsker å endre dette senere kan du kontakte oss på support@smartly.no eller lese mer i vår personvernerklæring.

* Obligatoriske felter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.