Porttelefoni

Smartly tilbyr en sømløs løsning fra ytterdøra og inn til leiligheten, helt uten nøkler. Med adgangskontroll fra Smartly, kan du åpne for håndverkere eller andre gjester, selv om du ikke er hjemme. Dørtelefonen har video, slik at du ser hvem som ringer på, via din egen telefon. Installasjonen er også enklere enn tradisjonell adgangskontroll, ettersom alle signaler går trådløst. Smartly har kundeservice hele døgnet, syv dager i uka som en del av tjenesten.

bestill porttelefoni

Smartly assisterer sameiet

Smartly er tilgjengelig 24 timer i døgnet og gir
assistanse dersom noen har utfordringer med appen eller tablået.

Smartly har også systemer som hjelper deg å bytte mottakernummer ved for eksempel ny beboer i sameiet.

Nøkkelfritt

Adgangskontrollen fra Smartly er nøkkelfri. Det gir enkel adkomst, og tid spart på nøkkeladministrasjon.

Inngangsdøren kan åpnes med kode, en RFID-brikke eller en kombinasjon av disse. RFID-brikken er en liten elektronisk brikke som brukes
som døråpner.

Forsvinner en brikke kan styret i sameiet nullstille
beboernes koder og RFID-brikker.

Åpne døra når du er borte

Porttelefonen kommuniserer med en app, og du kan åpne selv om du ikke er hjemme.

Se hvem som ringer på

Med innebygget videokamera kan du se hvem som ringer på. Samme videostrømmen blir sendt til telefonen din, slik at du kan se hvem som ringer på, selv om du ikke er hjemme.

Trådløs installasjon

Tablået ved inngangen snakker med panelet i leiligheten. Man slipper å strekke nye kabler til hver leilighet, når det gamle anlegget byttes ut.

Kostnader

Montøren beregner den endelige kostanden for installasjon av porttelefoni. Våre estimater så langt, viser at det koster rundt 7000 kr per boenhet. 

Bestill fra din montør

Det er svakstrømmontøren, elektrikeren eller låsesmeden som installerer dørtelefoni. Du bruker firmaet du selv ønsker. Om du trenger hjelp til å bestille kan du sende en standardforespørsel til din montør eller entreprenør, ved å trykke på linken under her.

Forslag til bestillingstekst

Hei. Vi er et borettslag som ønsker å bytte ut porttelefonen vår med en løsning fra Smartly. Kan du sende et tilbud som passer oss?

Finn en montør

Ønsker du å bli satt i kontakt med en installatør, kan Smartly hjelpe deg.

hjelp meg finne EN INSTALLATØR