Smarte hjem

Ditt nye hus gir deg hvilepuls. Smartly samler smarte løsninger fra de beste produsentene – og sørger for at de virker som de skal.

Du får en enklere, mer komfortabel og tryggere hverdag med riktig lys, varme og luft, kombinert med nøkkelfri adgangskontroll.

Smartly har døgndrift av løsningen og tar seg av all kundeservice.

bestill smart hjem

En bryter skrur av alt lyset

På soverommet og ved inngangsdøra har du en bryter hvor du kan skru av eller på alt lyset. Du kan også ha ulik lyssetting i ulike deler av huset.

Alltid god luft

Ventilasjonssystemet snakker sammen med resten av boligen og sørger for at lufta alltid er frisk og tilpasset antallet personer i boligen. Med balansert ventilasjon vil du også spare strøm.

Spar penger på oppvarming

Rommene i boligen din har den temperaturen du selv bestemmer. Når Smartly tar hånd om oppvarmingen kan en gjennomsnittsfamilie redusere sine årlige strømutgifter med opp til
3500 kr.

Enova støtter slike boliger med inntil 4000 kr.

Trygt med nøkkelfrie dører

Uansett hvor du er i verden, kan du bruke Smartly til å fjernstyre låsing eller lukking av dører fra mobilen. Du kan til og med se hvem som ringer på. Hvis du ønsker, kan du få varsel når barna kommer hjem.

Bestill Smartly

Det er elektrikeren som installerer Smartly. Du bruker det elektrikerfirmaet eller den entreprenøren du selv ønsker. Trenger du hjelp til å bestille, kan du sende en standard-forespørsel til din elektriker ved å klikke på "Hjelp meg finne en elektriker".

Forslag til bestillingstekst

Hei, vi ønsker Smartlys løsninger.
Kan du sende oss et tilbud på komplett installasjon?

Finn en elektriker

Ønsker du å bli satt i kontakt med en elektriker, kan Smartly hjelpe deg med å finne en elektrikere som kan tilby et smart hjem fra Smartly.

hjelp meg finne en elektriker