SOLENERGI TIL BOLIGSELSKAP OG NÆRINGSBYGG

Solcellepaneler er mer effektive enn noensinne – også i skyet vær, og er faktisk perfekt for norske forhold.
Bilde av en elbil som lades

NÅ KOMMER SOLEN!

Solcellepaneler har vært med oss lenge – hvem husker vel ikke de små panelene i hytteveggen som ladet 12 volts-batteriet inne i hytta – men i dag er panelene mye mer effektive, og installasjonskostnadene har aldri vært så lave.

NORSK KLIMA GUNSTIG FOR SOLENERGI

I følge Norsk Solenergiforening har Norge en solinnstråling på 700 –1 000 kWh/kvm per år, og klimaet her oppe i nord er en fordel ettersom solceller er mer effektive når de er kalde. Panelene er så skråstilte at snø vil gli av, og regn gir en naturlig vask av panelene.

Navnet solcellepanel er dessuten litt misvisende, for strengt tatt trenger man ikke sol for at de skal fungere. Vanlig – til og med overskyet – dagslys er nok til å lage grønn energi med dagens effektive paneler.

BRUK SOL PÅ PRISTOPPENE

Solcellepaneler er spesielt interessant for boligselskaper og næringsbygg, ettersom byggene gjerne er høye, har store tak-arealer, og ikke ligger i skyggen av andre bygg. Energien fra lyset og solen lagres i batterier inne i bygget, og smarte, automatiserte styringssystemer lar batteriene gi strøm til bygget når strømprisen er på det høyeste i løpet av døgnet. Det betyr at det totale strømforbruket går ned, og man kjøper mindre strøm når prisen er høy.

LEIE, IKKE EIE

Man kan selvsagt eie et solenergianlegg, og ta all prosjektering, installasjon, drift og vedlikehold selv. Men for enkelhets skyld anbefaler vi at boligselskapet eller næringsbygget leier anlegg fra oss. Det betyr en fast månedlig nedbetaling som inkluderer service, reparasjon, garanti hele leieperioden, og kundeservice 24 timer i døgnet, hver dag hele året.
  • Veldig godt egnet for norske forhold
  • Perfekt for høye bygg med store takflater
  • Lavere strømregninger
  • Bekymringsløs leieavtale
  • Garanti hele leieperioden
  • Kundeservice 24/7

BESTILL EN UFORPLIKTENDE OG KOSTNADSFRI BEFARING

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg og avtaler tid for befaring.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at kontaktinformasjonen du oppgir lagres i vårt system slik at vi kan kontakte deg igjen. Dersom du ønsker å endre dette senere kan du kontakte oss på support@smartly.no eller lese mer i vår personvernerklæring.

* Obligatoriske felter
Takk! Din henvendelse er sendt inn.
Noe gikk galt med innsendingen av skjemaet - forsøk igjen senere.