Utbyggerguiden

Enten du bor i leilighet, enebolig eller rekkehus - en bolig med Smartlys løsninger installert, gir deg økt komfort, forenkler hverdagen og er tryggere.

Ikke bare tilbyr Smartly løsninger som styrer elektronisk lås, lys, varme og ventilasjon for den enkelte boenhet. Vi tilbyr også fornuftige løsninger for elbillading og porttelefoni.

24/7 kundeservice

Med Smartlys tjenester knyttet til boligen, har hver enkelt beboer tilgang til kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, hele året. Beboerne kan selv justere innstillingene til de smarte løsningene via app eller styringspanel i boligen. Smartly tar over kundeforholdet til sluttkunden, når prosjektet er levert og eieren flytter inn. 

Et hjem som alltid er oppdatert

I partnerskap med ledende norske og internasjonale leverandører tilbyr Smartly løpende oppdateringer av hjemmet. Vi utvider med nye løsninger, så fort som mulig etter lansering.  

En bolig i et smart sameie er mer verdt

En bolig som har Smartlys system installert, vil bli mer attraktiv på markedet når den eventuelt skal selges neste gang. 

Klargjør ditt neste prosjekt

For å installere Smartly i boligen må noen få av komponentene ha kablet forbindelse. Det meste er trådløst og «snakker sammen». Beboeren kan selv velge å få elektrikeren til å legge opp passende rør, eller vente med dette til senere.

Eksempel på nødvendig infrastruktur.

Infrastruktur

Noen små grep må til, for å sikre at boligen er tilrettelagt. Styringsenheten må ha kablet forbindelse til styringspanelet og internett. I tillegg anbefaler vi å legge opp til at ytterdør og elbillader kan kobles til i fremtiden. 

Minimumsinstallasjon

Alle Smartly-installasjoner består av en styringsenhet, systemets hjerne. Den sørger for at alle komponentene snakker sammen, og kommuniserer med verden utenfor. 

Når styringsenhet og infrastruktur er på plass, er boligen klar for installasjon. Neste steg er å la kunden bestemme ønsket nivå på installasjonen.

Prosjektere

Boliger med Smartly-installasjon, er like enkle å prosjektere og bygge som vanlige boliger, så lenge det installeres infrastruktur som er nødvendig for installasjonen. Det beste er ofte å legge til rette for en enkel grunnpakke og la beboeren selv få bestemme hvor smart boligen skal være. Dermed får beboeren eierskap og kjennskap til den smarte boligen.

Smartly erfarer at prisen på en ferdig installert bolig med programmert Smartly-installasjon, er 20-25% høyere enn en vanlig el-installasjon. 

Referanseprosjekter

ByBo i Bergen bygger boliger for fremtiden. Derfor leverte Smartly adgangskontroll og varmestyring til ByBo-prosjektet i 2016 og 2017.

Leilighetene vi tilbyr har en merverdi som andre utbyggere ikke kan tilby. - Kjetil Helland, adm dir ByBo AS.

I 2016 flyttet flere beboere inn i neste byggetrinn i ByBo, som også inkluderte lysstyring.

Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli så glad i en bryter, nemlig den bryteren som skrur av alt når jeg legger meg. - Beboer i ByBo

Bestill Smartly

Det er elektrikeren som installerer Smartly, som all annen el-installasjon. Utbygger velger hvilken elektroinnstallatør de vil bruke. En standardforespørsel kan sendes til elektriker eller entreprenør ved å trykke på knappen nedenfor.

Send forespørsel

Hei, Vi ønsker å prosjektere 12 boenheter med 3 lyssoner, 2 varmesoner, elbillading og ventilasjon fra Smartly. Sjekk elektrikerguiden fra Smartly og kom tilbake med et tilbud.

Bli kontaktet av Smartly

Har du et prosjekt med mer enn ti enheter og vil ta i bruk Smartly, ta kontakt, så hjelper vi deg å optimalisere prosjekteringen. Ring Ketil Granbakken på telefon 416 70 818 eller send inn skjemaet under.

Takk! Vi har mottatt forespørselen din.
Oisann. Noe gikk galt, dessverre.